A Kyokei Arizona terápiás módszerei

  • akupresszúra
  • kiropraktika
  • termoterápia
  • fényterápia
  • shiatsu masszázs
  • jádeterápia
  • mágnesterápia

Akupresszúra

Az akupresszúra mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód, melynek alapja a szervezetben rejlo, önmagunkat gyógyító energiák tudatos felhasználása, erosítése. A gerinc melletti akupresszúrás pontok stimulálása fájdalomcsillapító hatással bír, feloldja az energiaáramlást gyengíto blokkokat, élénkítve ezzel a szervek muködését.

Kiropraktika

A kiropraktika ellazítja csigolyák közül kilépo összenyomódott idegeket a gerinc kiegyenesítésével, porckorongok regenerálásával. A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer muködését, a kapcsolódó szervekben betegség alakulhat ki. A megfeleloen kiegyenesítet gerinc felszabadítja az idegeket a nyomás alól, segíti a test számára normális muködésbe való visszatérést, az öngyögyítás lehetoségét.

Masszázságyainkban az ágyéki és nyaki csigolyák közt haladó görgok eloször ellazítják a gerinc melletti izmokat, megnyújtják a gerincoszlopot, majd a lassu eroteljes mozgással egyenként kimozgatják a csigolyákat. A porckorongok regenerálódnak, ezzel enyhítik a csigolyák közül kilépo idegek elnyomásából eredo szervi panaszokat. A terápia alatti kötelezo vizfogyasztás segíti a porcok regenerálódását.

Termoterápia

A besugárzott ho elnyelodik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hoterápia serkenti a hajszálerekben a vér körforgását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása, stb.

Fényterápia

...

Shiatsu masszázs

...

Jádeterápia

A jáde egy olyan féldrágako, amit a keleti gyógyászatban már évszázadok óta használnak, így mára már jól ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása.

A ko rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, bejutnak a test belsejébe az egészséges szerv rezgéseit sugározva a beteg testrészek felé. Így javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Ennek következtében erosödik az immunrendszer, no a vitalitás és a szervezet képessé válik arra, hogy öngyógyító mechanizmusait megerosítse. A belso energia stimulálása pedig javítja fizikai, szellemi és lelki állapotunkat.

Mágnesterápia

...feltöltés alatt...